Fjalor Rumun - Anglisht:

plugusorul

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "plugusorul":
Na vjen keq, fjala "plugusorul" nuk u gjet në bazën e të dhënave.
 
Kontribuojë në fjalor: shtoni një përkthim
Rumun:
Anglisht:

Ju lutem identifikohuni për të shtuar përkthimit tuaj:
Tags: plugusorul, Rumun - Anglisht Fjalor, Rumun, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Rumun, shërbimit të përkthimit Rumun- Anglisht
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionaryromanianenglish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0220 / 0.0156 (30)
Mbrapsht në krye