Fjalor Rumun - Anglisht:

sania

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "sania":
Rumun Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "sania" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "sania":
Rumun Anglisht
.
Deri tani, 3,677,484 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 19,491.
Tags: sania, sleigh, Rumun - Anglisht Fjalor, Rumun, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Rumun, shërbimit të përkthimit Rumun- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionaryromanianenglish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0328 / 0.0223 (35)
Mbrapsht në krye