Во овој момент, на Романски - Македонски Речник има голем број на 109,025 зборови во романски како 240,503 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го3,677,483 / изрази , меѓу 19,491 денес.
Тагови: Романски - Македонски речник,Романски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникРомански, Романски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionaryromanianenglish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0166 / 0.0103 (20)
Вратете се на почетокот