Në këtë moment, Fjalor Rumun - Anglisht ka një numër prej 109,025 fjalët në rumun si 240,503 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 3,677,483 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 19,491 sot.
Tags: Fjalor Rumun - Anglisht, Rumun, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Rumun, shërbimin e përkthimit Rumun - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionaryromanianenglish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0222 / 0.0151 (20)
Mbrapsht në krye