Fjalor Rumun - Anglisht:

galbenele

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "galbenele":
Rumun Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "galbenele" në anglisht.
 
Deri tani, 3,677,484 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 19,491.
Tags: galbenele, chanterelle, crowfoot, marigold, chanterelle, Rumun - Anglisht Fjalor, Rumun, Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionaryromanianenglish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0297 / 0.0196 (37)
Mbrapsht në krye